Hantverkare efterlyses för stort konstprojekt i Råby i Västerås!

Är du yrkesverksam eller pensionerad takbyggare, snickare, skeppsbyggare, korgtillverkare, skräddare, vävare, ljusinstallatör, målare, svetsare, murare, stenhuggare / stenläggare, lackerare, plåtslagare, halmtakläggare eller har liknande hantverksbakgrund? Eller är du ingenjör eller mekaniker?

Vi letar efter yrkesverksamma eller pensionerade experter inom konstruktion och hantverk som har ett intresse av att på något vis bli en del av det stora offentliga konstprojektet som kommer skapas under 2017-2018 på Råby tillsammans med konstnären Michael Beutler.

Låter det här intressant för dig på något vis, tveka inte att höra av dig till oss på telefon 072-932 98 07 eller på e-post diana.kambugu@konstframjandet.se så bokar vi en tid och plats för ett öppet möte med Michael mellan den 1-3 september på Råby eller på annan plats i Västerås. För boende på Fredriksberg i Västerås kan vi även tipsa om att vi kommer att delta under Hyresgästföreningens gårdsfest i Fredriksberg som pågår mellan kl. 11-15 lördagen den 2e september. Leta efter 180 cm stora bollar så finner du oss!

Är du nyfiken på vem Michael Beutler är så titta på hemsidan

http://nagel-draxler.de/artists/michael-beutler

Konstprojektet heter Råby Planet är en del av Regeringens nationella konstsatsning Konst händer som drivs av Statens konstråd och görs i samarbete med Västerås stad/Västerås konstmuseum och Konstfrämjandet Västmanland.

Varma hälsningar

Patrick Kretschek projektledare, Diana Kambugu koordinator och Michael Beutler konstnär

Visa alla