En konsthall i skogens kant helgutställning på galleri Norberg

En konsthall i skogens kant avslutas med en utställningen Skogstorg – Norberg i Galleri Norberg. I utställningen ser vi delar av sommarens konstprojekt blandat med nya reflektioner och diskussioner.

En utställning som samlar verk och erfarenheter från sommarens En konsthall i skogens kant! Vad hände och hur tar vi konsthallen vidare?Medverkande:Åsa Norman, tillsammans med Sophie Murray och Jon Ashbourne – Till alla er som tvättade härMalin Lobell – Jag håller en skog i mina händer

Jenny Berntsson och Klas Olsson tillsammans med Wichanan Mimu Glunrawd, Malin Anclair, Erika Hallström och Love Oijens – Pinnverket (BKK/UKK)

Margaretha Eriksson Abenius – Några bilder

Angelica Åkerman – föreläsning och diskussion utifrån boken En annan landsbygd.

Jonas Isacson – Yoga

Fredagen den 24/9

Kl 18.00 Galleri Norberg – invigningstal av Jenny Berntsson

18.15 Lecture Performance Jag håller en skog i mina händer av Malin Lobell

19.00 – 20.00 Skogstorg – Bokcirkel utifrån boken En annan landsbygd med Angelica Åkerman. Vi återupptar och fördjupar trådarna, tillsammans med Angelica Åkerman, från sommarens tidigare Skogstorg – Bokcirkel En annan landsbygd, då vi diskuterade utifrån egna erfarenheter. Se: http://skogenmellanoss.se/progra
m/skogstorg-en-annan-landsbygd/

20.00 Yoga på En konsthall i skogens kant med Jonas Isacson

Lördagen den 25/9

Galleriet öppet mellan 10.00-14.00

Söndagen den 26/9

Kl 16.00 En konsthall i skogens kant tar oss till Stora Hobergets naturreservat som en del av Jag håller en skog i mina händer av Malin Lobell med gästerna författaren Sven Olof Karlsson och docent i arkeologi Gert Magnusson. Mer information kommer.

Kl. 15.30 finns det möjlighet till samåkning från Galleri Norberg, maila jenny.berntsson@konstframjandet.se om du vill åka i bilen.

Visa alla