Konstfrämjandet Västmanland

2

Konstfrämjandet Västmanland

SKOGSTORG – BOKCIRKEL

Skogen mellan oss – första SKOGSTORG!
SKOGSTORG – BOKCIRKEL

 

Under projektet Skogen mellan oss kommer ett flertal SKOGSTORG, som lyfter diskussioner och samtal som berör konst och landsbygd, att äga rum. SKOGSTORG – BOKCIRKEL är ett dessa samtal och fungerar ungefär som ett digitalt fikarum. Bokcirkeln sträcker sig över hela projektåret och lämnar utrymme för samtal kring litteratur, konst, dokumentärer och liknande som projektet Skogen mellan oss berörs av.

 

Till Skogen mellan oss första SKOGSTORG – BOKCIRKEL läser vi sidorna 1-156 ur boke Träd, en vandring i den svenska skogen av Gunnar Wetterberg. Samtalsledare från Skogen mellan oss kommer introducera ett fåtal frågeställningar, men tänkandet sker sedan gemensamt. Efter denna träff följer fler träffar som utgår från boken, tills vi känner oss färdiga.

 

Begränsat antal platser i denna inledande bokcirkel! Du som är intresserad av att vara med i en bokcirkel i framtiden mejla en intresseanmälan till jenny.berntsson@konstframjandet.se och berätta med några meningar om varför du vill vara med och kom gärna med boktips på temat om du har något du vill diskutera. Om ett intresse finns kommer vi att starta upp fler bokcirklar inom projektet framöver!

 

Varmt välkomna att följa Skogstorgen och Bokcirklarna!

Konstfrämjandet distrikten Dalarna, Västmanland, Bergslagen, Värmland