Konstfrämjandet Västmanland

2

Konstfrämjandet Västmanland

Aktuellt: Februari 2021

Nyheter

Skogstorg – Bokcirkel

Under projektet Skogen mellan oss/En konsthall i skogens kant samproducerar Konstfrämjandet Västmanland Skogstorg - Bokcirkel, med Konstfrämjandet Värmland, Konstfrämjandet Bergslagen och Konstfrämjandet Dalarna Skogstorg - Bokcirkel!

 • Det naturliga kontraktets arkiv

  Jämtland Med residensprojektet Det naturliga kontraktetsträvar Konstfrämjandet Jämtland efter att omformulera vårt förhållande till landskapet genom nya platsspecifika konstnärliga och naturvetenskapliga metoder. Nu lanseras Det naturliga kontraktets arkiv.

  Läs mer
 • Symposium om konst och omsorg

  Skåne Nu bjuder Konstfrämjandet Skåne in till ett symposium om hälsa, konst och kultur den 3 mars. Symposiet är en del av samverkansprojektet Skåneleden Konst – In motion och pågår mellan 13-15 via zoom.

  Läs mer
 • Meeting of Minds

  Värmland Nu öppnar utställningen Meeting of minds i vårt utställningsfönster. Medverkar gör Eden Mengisteab, Filippa Arrias, Helene Karlsson, Nisrine Boukhari, Sandi Hilal, Sara Falkstad.

  Läs mer
 • Med önskan om ett annat samtal

  Stockholm De senaste veckorna har vi följt diskussionen om Konstfack som uppstått med anledning av en professors tendentiösa läsning av Brown Islands handbok i allmänhet och texten ”Floating in the White sea – A foray into the contemporary art institution” i synnerhet. Vi längtar efter samtal utan raljanta och kränkta tonlägen.

  Läs mer
 • Utställning med Magdalena Eriksson, Josie Ahlström, Mia Fagergren, Margareta Lindman

  Bergslagen Välkomna till årets första utställning, ett levande samtal och möte mellan fyra kvinnliga konstnärer, alla bosatta och verksamma i länet; Josefin Ahlström, Magdalena Eriksson, Mia Fagergren och Margareta Lindman.

  Läs mer