Konstfrämjandet Västmanland

2

Konstfrämjandet Västmanland

Aktuellt: Augusti 2017

 • Ny termin med Stockholmsskolan Deluxe

  Stockholm Stockholmsskolan Deluxe har nu startat sin fjärde termin!

  Under hösten kommer våra deltagare få träffa bland annat Shirley Harthey Ubilla från dansgruppen JUCK, häxan Jolanda III och Samuel Girma från Cinemafrica.

  Läs mer
 • Utställning: Mother Tongue

  Värmland Mother Tounge är en utställning med Nezaket Ekici, CANAN, Çağdaş Kahriman, Savas Boyraz, Işıl Eğrikavuk, Pınar Öğrenci och Selda Asal.

  Sju videokonstnärer som alla arbetar med dagens politiska situation i Turkiet, med yttrandefrihet och kvinnors rättigheter under prövning.

  Vernissage på Kolonin i Arvika, lördagen den 16 september kl 12.

  Läs mer
 • Jubileumsfest – Konstfrämjandet 70 år!

  Konstfrämjandet Välkommen på en öppen gatufest för att fira en 70-årig organisation som aldrig ger upp kampen om konst för alla - och som hela tiden hittar nya sätt att möjliggöra, producera och sprida konst över hela landet!

  2 september kl 12-16, Swedenborgsgatan 1, Stockholm.

  Läs mer
 • Vernissage: Janna Holmstedt / Then, the bark

  Västerbotten Trä, skruv, sladdar, filmjölk, ljus, glas, bokstäver, hörlurar, ljud. En ljudinstallation, en situation. Ungefär tio minuter rumtid. Ett lyssnande, ett regn. Röster som vibrerar i din kropp. Förlust, förändring och en önskan att förvandlas till träd.

  Vernissage på Konstfrämjandet Västerbotten 9 september kl. 18-22.

  Läs mer
 • Samtidskonstdagarna 2017

  Konstfrämjandet Under två dagar i oktober kommer Samtidskonstdagarna att diskutera mötet mellan konstnärliga processer och lokal kunskap med samtidskonsten som kompass.

  Föreläsningar, workshops och studiebesök varvas med konstupplevelser och erfarenhetsutbyten.

  5-6 oktober i Kalmar och på Öland.

  Läs mer
 • Ny projektsamordnare till GÖR KONST

  Västerbotten Vi är glada att meddela att vi nu hittat den person som kommer att jobba som projektsamordnare för ungdomsprojektet GÖR KONST.

  Läs mer