Konstfrämjandet Västmanland

2

Konstfrämjandet Västmanland

Aktuellt: September 2016

Nyheter

  • Nu öppnar Institutet för Samtida Klotter

    Gävleborg Nu öppnar det första Klotterinstitutet i Sverige på Kungen i Sandviken! Vi firar öppnandet med: Fria klotterväggar! Easy1 på Galleri LarsPalm! Vincent E.L. på scenen! Möjlighet att vara med och bygga upp institutet från grunden! GRATIS!

    Läs mer
  • Utställning: Applied Theories of Expanding Minds

    Västerbotten Konstkollektivet Crystal Beacon startar upp hösten på Konstfrämjandet Västerbotten med vernissage fredag den 23 september kl 19, i samarbete med Umeå Pride. Videoverket Applied Theories of Expanding Minds är en framtidsskildring om Kenya med fiktiva inslag. Efter självständighet från Kina, skapar en utbrytargrupp nya ceremonier med queera blickar.

    Läs mer